Selecteer een pagina

Je voelt je alleen in Nederland, want je spreekt de taal niet. Je voelt je onzeker want je begrijpt de Nederlandse cultuur niet. Je hebt geen vrienden of hobby’s, want die zitten in je vaderland. Je kunt geen baan vinden, omdat je geen Nederlands spreekt. En dat wil je niet langer.

Je wilt de taal spreken, zodat je met anderen kunt praten en je niet alleen voelt. Je snapt de gewoonten en gebruiken van Nederlanders en dan groeit je zelfvertrouwen. Je wilt mensen leren kennen, waardoor je je minder eenzaam voelt. Je wilt werk en weten waar je dat kunt vinden.

Ik kan je helpen. Niet alleen door het leren van Nederlands, maar ook door je wegwijs te maken in de cultuur en je te leren hoe je in Nederland vrienden maakt en een baan vindt. Mijn naam is Anke de Vreeze en ik wil je graag helpen. Neem contact met me op voor een kennismakingsgesprek met een persoonlijk advies. Dit gesprek is gratis.

WAT ANDEREN ZEGGEN

“Ik heb veel geleerd. Het was heel effectief en ik heb veel goede tips ontvangen tijdens mijn les. In de les was het een prettige sfeer”. Rahim Paktiawal, KLM catering services.

“Friendly teacher, very flexible in arrangements”. Veronica Jaeger, Berlitz.

“You know to motivate!”. Johanna Teafilovic, Berlitz.

“Dank je wel Anke! Ik heb zo veel van jou geleerd. Jij bent een fantastische lerares. Ik ben heel blij met mijn Nederlandse les. Tot ziens.” C. Hamilton, Berlitz.

“Je bent de beste lerares die ik ooit heb gehad. Bij jou blijft iedere leerling enthousiast en je hebt tijd en geduld voor iedereen. Ik heb heel veel van jou geleerd, mijn rapportage’s, uitspraak, lezen zijn opvallend verbeterd. Dank je wel Anke!” M. Knijtijzer, KLM Catering Services.

“Mijn naam is Gabriella Boxhoorn, ik kwam bij Anke terecht via stichting Moves. Anke werd mijn loopbaancoach en en daar had ik een heel goede aan. Ze was altijd geïnteresseerd, gemotiveerd en had veel geduld om naar je verhaal te luisteren, vervolgens kwam ze met zeer goede raad en adviezen. Een top loopbaancoach, dankjewel voor alles!”

Lees meer >>>

OPDRACHTGEVERS

Berlitz
Opdrachten: Nederlands geven aan expats.
Trainingsvragen: Nederlands leren, Nederlands verbeteren en de Nederlandse cultuur leren kennen.

KLM Catering Services
Opdrachten: Nederlands geven aan werknemers op de werkvloer.
Trainingsvragen: het verbeteren van de uitspraak, beter leren lezen en schrijven.

Taal in de Zorg 
Opdracht: Nederlandse taalles geven aan medewerkers die voor Noordwest Ziekenhuisgroep in Alkmaar werken.
Trainingsvraag: de Nederlandse taal verbeteren met aandacht voor spreken en schrijven.

Taal in het Bedrijf
Opdracht: Nederlandse taalles geven aan medewerkers die voor Detailresult Groep in Velsen-Noord werken.
Trainingsvraag: de Nederlandse taal verbeteren met aandacht voor spreken.

Lees meer >>>