Trainingen

Taaltraining:

Een taal leren kost tijd en doorzettingsvermogen, maar het geeft je ook zelfvertrouwen dat je de taal verstaat en begrijpt in het land waar je woont. Een taal is opgebouwd in verschillenden niveaus. Een niveauverhoging van A0 naar -A1 kost ongeveer 32 uur. Een individuele les duurt meestal 1,5 uur en groepslessen 2 uur. Ik heb eerst een intakegesprek met een organisatie of persoon die een taalvraag heeft. Deze intake is gratis. Op basis van die informatie schrijf ik een offerte. 

Loopbaantraining:

Waar zit je vast? Wat wil je in deze training bereiken? In welke levensfase zit je? Welke loopbaanvragen passen daarbij? Tijdens de intake wordt doorgevraagd wat de specifieke vraag is. Vervolgens schrijf ik een offerte met een stappenplan. Een traject bevat meestal 8 bijeenkomsten van anderhalf uur. 

Training Wakker Je Creativiteit Aan:

Iedereen heeft creativiteit in zich en als je dat aanwakkert zal een taal leren of een volgende stap in je loopbaan veel meer vanzelf gaan.

Ik heb een training ontwikkeld waarin je je creativiteit hervindt. Deze training kan zowel individueel als in een groep worden gegeven. Vraag vrijblijvend een offerte aan.